Cultureel Verrassingsmenu || Gaanderen

Lang leve Kunst en Naoberschap komt dit najaar naar u toe

Cultureel Verrassingsmenu || Gaanderen

Donderdag 28 oktober, 25 november en 9 december
Gaanderhuus Gaanderen
Hoofdstraat 11a Gaanderen
14:00 tot 16:00 uur


We mogen elkaar weer ontmoeten! Gaanderhuus en Lang Leve Kunst en Naoberschap van Amphion Cultuurbedrijf organiseren samen een creatieve ontdekkingsreis van drie workshops. Gaat u drie keer mee op reis met uw naobers en een lokale kunstenaar?

Workshops
Bent u een nieuwsgierige 50+er en heeft u zin om een keer iets nieuws te proberen en u creatief uit te laten dagen? Meld u dan snel aan! U hoeft geen ervaring of bijzondere talenten te hebben; iedereen kan meedoen.

28 oktober Kunst Natuurlijk! Houtbewerken met Berna
Tijdens deze unieke workshop gaat u hout snijden, kerven, branden etc. om een unieke natuurlijke wandelstok te maken óf maakt u een bijzonder takkebeest van natuurlijk materiaal. Met kunstenares Berna Bonekamp.

25 november Percussie met John
Overal zit muziek in! Laat u meevoeren op de beats van de djembé, drum en … verrassing! Ook voor mensen die denken niet muzikaal te zijn. Met slagwerker en muzikale duizendpoot John Sonderen.

9 december Poëzie voor de feestdagen met Helma
Samen aan de slag met taal en de schoonheid van woorden ontdekken. Voor iedereen die zich wil laten raken door een mooi gedicht en zelf aan de slag wil. Met verhalenvertelster en dichter des Achterhoeks Helma Snelooper.

aaltenwinterswijkoostgelreoudeijsselstreekmontferlanddoetinchembronckhorstdoesburgberkelland
Deel met vrienden op: