Op deze pagina vind je een overzicht van cultuur- en erfgoedorganisaties in de Achterhoek. Zoek je een theatergezelschap om bij te spelen, de plaatselijke harmonie of een andere cultuur gerelateerde organisatie? Met de zoekfilters kun je zoeken op: gemeente, soort organisatie en/of discipline(s).

Wil je hier ook bij staan ​​met jouw cultuur- of erfgoedorganisatie? Meld je dan hier aan.

Boogie Woogie

Boogie Woogie

Winterswijk

Hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek, m.n. in Aalten, Oost-Gelre en Winterswijk. Alles op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst.

DRU Poppodium

DRU Poppodium

Ulft

DRU Poppodium is het podium van de Achterhoek. Het jaarprogramma omvat een scala aan (inter)nationale artiesten en daarmee ‘voor ieder wat wils’.

Fabulous Fifteen Live

Fabulous Fifteen Live

Beltrum

Een energieke band met een breed repertoire van ABBA tot Beyoncé en Normaal, diverse muziekstijlen met meerstemmige zanglijnen, gillende gitaren en dansbare beats.

Keramiek Atelier AllerKlei

Keramiek Atelier AllerKlei

Aalten

Voor een workshop of cursus pottenbakken, handvormen of servies maken ben je bij Keramiek Atelier AllerKlei aan het juiste adres.

Museum Smedekinck

Museum Smedekinck

Zelhem

Museum Smedekinck biedt plaats aan een permanente collectie, voortdurend wisselende exposities en themadagen.

Musical Producties Gaanderen

Musical Producties Gaanderen

Gaanderen

Musicalvereniging met als hoofddoel het beoefenen van zang, drama en dans in de vorm van muziektheater/musical voor jong en oud.

Project1Art

Project1Art

Hummelo

In het atelier van Fieke is het mogelijk een cursus te volgen waarbij kunstzinnige werkstukken worden gemaakt van tekenen, schilderen en keramiek.

Wil je hier ook bij staan met jouw cultuur- of erfgoedorganisatie? Meld je dan hier aan.