Coalitiepartners 2021-2024

#VERBINDEN #ONTDEKKEN #TROTS

Coalitiepartners 2021-2024

Amphion Cultuurbedrijf

Amphion Cultuurbedrijf

Amphion Cultuurbedrijf biedt culturele programma’s voor een breed publiek. Naast podiumkunst zijn participatie en educatie de sleutelwoorden. Het cultuurbedrijf biedt iedere inwoner van Doetinchem en omgeving de mogelijkheid mee te doen met cultuur.

https://www.amphion.nl/samenleving
Boogie Woogie

Boogie Woogie

Boogie Woogie is hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek, met name in Aalten, Oost-Gelre en Winterswijk. Onze kernactiviteit is onderwijs op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst.

https://www.boogiewoogie.nl
DRU Industriepark

DRU Industriepark

Het DRU Industriepark is een broedplaats voor cultuur en innovatie. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren, de mogelijkheden van nieuwe technologieën ontdekken en samen genieten van kunst en cultuur.

https://www.dru-industriepark.nl
Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers

Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers

Het Erfgoedcentrum is een rijke bron van informatie over de streekcultuur en – historie in de vorm van archieven, beeldcollecties, boeken en documentatie. 

https://www.ecal.nu
Cultuur Oost

Cultuur Oost

Cultuur Oost betrekt kunstenaars en culturele instellingen bij actuele opgaven in het onderwijs, de zorg, bedrijven en gemeenten. Met advies, kennis en netwerken vergroot Cultuur Oost de impact van de creatieve kracht van kunst in Gelderland.

https://www.cultuuroost.nl
Culturije

Culturije

Culturije is de cultuur- en erfgoedpartner van de gemeente Berkelland en verbindt, ontwikkelt en voert projecten uit in samenwerking met partners voor diverse doelgroepen.

https://www.culturije.nl
Achterhoek Toerisme

Achterhoek Toerisme

Achterhoek Toerisme is de toeristische marketingorganisatie voor de Achterhoek en werkt samen met het toeristisch bedrijfsleven en Achterhoekse gemeenten.

https://www.achterhoek.nl

Publicaties pacten 2014 t/m nu

Op de downloads pagina vind je de uitgaves/publicaties van de afgelopen pactjaren.