Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Projecten // Educatie

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP)​ brengt podia en artiesten met elkaar in contact en presenteert dit onder één paraplu. Vele bands, DJ's, rappers, singer-songwriters op net zoveel locaties door de hele Achterhoek. Inschrijven van artiesten en locaties kan via de website. Na aanmeldeing maken locaties en artiesten een match met elkaar en geven dat door aan de organisatie. Op de website Dag van de Achterhoekse Popmuziek ontstaat zo een blokkenschema met alle optredens. 

aaltenwinterswijkoostgelreoudeijsselstreekmontferlanddoetinchembronckhorstdoesburgberkelland
Deel met vrienden op:

Meer...

Projectinformatie

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over meer dan dertig locaties met honderden deelnemers.

Als organisatie willen wij zoveel mogelijk aandacht op de DAP vestigen. Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten de gelegenheid om zich live te laten horen aan een groot publiek op bijzondere locaties die zichzelf op deze manier ook als podium te presenteren. 

Via posters, flyers, social-media en pers zal regionale en landelijke aandacht worden getrokken. Op deze wijze creëert de Dag van de Achterhoekse Popmuziek een groot draagvlak dat elk jaar groeit, zoals de stijgende aanmeldingen van artiesten en locaties én bezoekersaantallen laten zien.


Coalitiepartner(s)

DRU Industriepark

In samenwerking met

Achterhoeks Nieuws