Oosterlicht Kidsrun

Oosterlicht Kidsrun

De aftrap van het Oosterlicht is elk jaar een lichtgevend spektakel, waaraan dit jaar een sportief element wordt toegevoegd. Op woensdag 20 december zetten de kinderen het DRU Industriepark in het licht tijdens de eerste editie van de Oosterlicht Kidsrun. Hierbij rent de jeugd een rondje van 1 kilometer over het fraai verlichte DRU-park. Inschrijving is vanaf nu mogelijk.

Op de ‘kortste dag van het jaar’ (21 december) gaat het Oosterlicht weer aan. Vanaf dan schijnen in acht gemeenten in de Achterhoek de welbekende lichtbundels in de lucht, als symbool van verbondenheid in de kerstperiode. 
Op de vooravond hiervan, op 20 december, komen eerst de kids in actie.

De Oosterlicht Kidsrun is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Zij rennen een rondje van één kilometer over het DRU Industriepark. De start is na een gezamenlijke warming-up bij de SSP hal.
Om 19.00 uur starten de eerste lopers. Er wordt gelopen in drie leeftijdscategorieën. Na afloop krijgen de deelnemers een klein aandenken.
Aan de kinderen wordt gevraagd of ze lichtgevende gadgets willen dragen ter verhoging van de sfeer. Voor de fraaist verlichte deelnemers wacht een extra prijsje na afloop.

Aanmelden
Het is belangrijk dat kinderen zich inschrijven en ook papa’s en mama’s die willen meekomen, moeten een ticket scoren. De reden hiervoor is dat er een maximum aantal deelnemers is op het DRU Industriepark. Deelname aan de Oosterlicht Kidsrun kost 3,50 euro voor kids. Ouders lopen gratis mee, maar zij dienen zich dus wel in te schrijven.

Aanmelden en meer informatie via deze link

aaltenwinterswijkoostgelreoudeijsselstreekmontferlanddoetinchembronckhorstberkelland

Locatie

DRU Industriepark Ulft

Deel met vrienden op: